دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

درخواست روسیه از ایران برای حضور فعال در نشست‌های پارلمانی بریکس

رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه در دیدار سفیر ایران از جمهوری اسلامی ایران درخواست کرد که در نشست‌های پارلمانی کشورهای عضو بریکس حضور فعالی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر. کاظم جلالی سفیر ایران در مسکو امروز (سه‌شنبه) ۱۴ فروردین با «گریگوری کاراسین»، رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه ملاقات و در خصوص همکاری‌های پارلمان‌های دو کشور گفت‌وگو کرد.

 

در این ملاقات رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه ضمن ابلاغ مراتب تسلیت رئیس شورای فدراسیون روسیه به سفیر، دولت و مردم ایران در پی شهادت تعدادی از مستشاران نظامی ایران در سوریه بر اثر حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، این اقدام را وحشیانه و مغایر با همه قوانین بین‌المللی خواند.

 

وی گفت که روسیه این اقدام را محکوم کرده و انتظار دارد که همه کشورهای دنیا نیز آن را محکوم کنند. کاراسین روابط دو کشور در همه زمینه‌ها را خوب توصیف کرد و با اشاره به برگزاری نشست‌های پارلمانی کشورهای عضو بریکس، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو جدید ولی مهم بریکس درخواست کرد که در این نشست‌ها حضور فعال داشته باشد.

 

سفیر ایران نیز با تشکر از مواضع اصولی روسیه در قبال حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، این اقدامات را در راستای به انفعال کشاندن و تضعیف جبهه ایران و مقاومت خواند و گفت: اما جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران نشان داده‌اند که چنین اقداماتی منجر به تضعیف آن نخواهد شد.

 

وی افزود: ایران بریکس را گروهی مهم و تاثیرگذار می‌داند و تصمیم دارد نقشی فعال در بریکس ایفا کند از این رو در رویدادهای آن نیز به صورت جدی حضور خواهد داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده